Menu Urban grup Urban grup

Rreth nesh

MIRË SE ERDHËT NË “URBAN GRUP”

 

Kompania UrbanGrup është krijuar me 02/05/2015 nga dy vëllëzërit Agim dhe Fisnik Maloku. Vëllëzërit Maloku para se ta krijonin këtë kompani ,për dy vjet janë marr me shitblerje në gjithë vendin

Sukesi i tyre me agjencionin e patundshmerisë u kurorëzua në vitin 2017 me krijimin e kompanisë për ndërtime të larta.
Përparsia e tyre ishte se duke u marr me këtë agjencion ata krijuan shumë kontakte dhe identifikuan vende atraktive për fillimin e biznesit të tyre për ndërtimin e banesave.

Fillimi ishte shumë i vështirë dhe sfidues por me përkrahjen edhe të miqëve ia dolën që të nisin objektin e parë. Kualiteti i ndërtimin ishte dhe mbetet faktori kryesor që ka bërë dallimin me të tjerët dhe kjo ka ndikuar që ende pa nisur objekti shumica e banesave të shiten.

Duke parë interesimin e jashtëzakonshëm për banesatë e ndërtuara nga ne, filluam menjeherë që të mendojm edhe për nisjen e objektit të dytë e të tretë.

Suksesi i arritur në objektin e parë na krijoj hapsirë që të nisim edhe objektin e dytë shumë afër qendrës së qytetit, ngase blerësit tashmë ishin mësuar me ne që objektet ti ndërtojm shumë afër qendrës së qytetit.

Objektin e dytë e emëruam “Alea Residence” i cili tashmë ka përfunduar dhe ka zbukuruar qytetin tonë Vushtrrinë.

Normalisht që edhe këtu shitja na ka përcjelllë shumë dhe shumica e banesave janë janë shitur shumë kohë para se të përfundon objekti. Krejt kjo falë cilësisë së ndërtimin dhe rregullimit të brendshëm e të jashtëm të objektit.

Viti 2020 ishte shumë sfidues për ne sikur për të gjithë të tjerët por në aspektin biznesor për ne ky vit shënon edhe rritjen më të madhe të grupit tonë biznesor.

Në fund të vitit 2019 ne projektuam objektin e tretë prap shumë afër qendrës së qytetit që është përparsi e jona dhe të cilin e quajtëm “Ganiu Residence”. Ky objekt tashmë ka nisur edhe pse me disa muaj vonesë për shkak të pandemisë.

Rritja jonë e madhe u ba po këtë vit duke i bashkuar forcatë me kompaninë e madhe nga Gjermania me pronar Agron Zeneli, biznismen nga Mitrovica.

Bashkë krijuam konzorciumin Urban Grup – AZ dhe filluam projektimin e kompleksit më të madh banesor në rajonin tonë dhe jo vetëm.
Kompleksin e emëruam “YLLI PREMIUM” dhe do të jetë diku mbi 43.000 metra katror dhe do të jetë vetëm 5 min larg qendrës së qytetit tonë Vushtrrisë.

Bashkimi i forcave me biznismenin kosovar në Gjermani Agron Zeneli i cili prej vitit 2003 udhëheq me kompaninë e tij AZ-Bautenschutz GMBH i sjelli edhe më shumë kredibilitet dhe siguri kompanisë tonë. Përvoja dhe kapitali i sjellur nga Gjermania bëri të nisim kompleksin tonë banesor. Karakteristikë e këtij kompleksi banesor është sepse do të ndërtohet me materialin më të mirë të mundshëm dhe kjo është veqori dalluese me të tjerët.

Jo vetëm kaq. Në vitin 2020 ne krijuam edhe Urban Construction degë e jona e cila tani e tutje do të ndërtoj gjitha objektet tona banesore. Brenda një kohe rekorde është krijuar një grup i rreth 40 punëtorëve të profileve të ndryshme të ndërtimin të cilët po bëjnë punë të mrekullueshme.
E fundit për 2020 është nisja e linjës së prodhimit të dyerve dhe dritareve të plastikës nga vet Urban Grup-AZ. Pra dal nga dal si grup jemi duke i kompletuar të gjitha njësit tona.

Suksesi ynë u dedikohet prindëreve tanë të cilët me mund dhe sakrificë na rritën.

Ekipa

Komplekset

Urban Residence

Urban Residence

Objekti banesor “Urban Residence” ndodhet në qendër të Vushtrrisë në rrugën Ukshin Kovaçica, në mes të dy udhëkryqeve, duke u nisur prej parkut të qytetit, përkatësisht shkollës teknike e deri tek “Real Marketi”, gjendet në anën e majtë të rrugës, tek “Lagjja e doktorëve”.

Alea Residence

Alea Residence

Objekti ndodhet në qendër të Vushtrrisë 100m larg “Urban Residence” mu tek “lagjja e kaffiqave” krejt afer kalasë e që shihet qyteti nga lart si ne pëllëmbë të dorës.

Ganiu Residence

Ganiu Residence

Cras enim nisl, pellentesque sed nunc non, pulvinar gravida neque. Phasellus volutpat tellus sit amet sapien imperdiet facilisis. Vestibulum id egestas velit. Sed efficitur purus in metus

Ylli Premium

Ylli Premium

Cras enim nisl, pellentesque sed nunc non, pulvinar gravida neque. Phasellus volutpat tellus sit amet sapien imperdiet facilisis. Vestibulum id egestas velit. Sed efficitur purus in metus

Ylli Premium

Blloku A

Blloku A

Tipet

Blloku B

Blloku B

Tipet

Blloku C

Blloku C

Tipet

Blloku D

Blloku D

Tipet

Blloku E

Blloku E

Tipet

Ylli Premium

Ylli Premium

Blloku A

Ylli Premium

Ylli Premium

Blloku B

Ylli Premium

Ylli Premium

Blloku C

Urban Residence

Urban Residence

Ylli Premium

Ylli Premium

Exterior

Alea Residence

Alea Residence

Ganiu Residence

Ganiu Residence

Tunelet

Tunelet

Rruget

Rruget

Urat

Urat

Konstrukcionet

Konstrukcionet

Stadiumet

Stadiumet

worker

Urban Grup Construction & AZ

Ne ndertojme te ardhmen tuaj.

Projektet

Blloku A

Blloku A

Tipet

Blloku B

Blloku B

Tipet

Blloku C

Blloku C

Tipet

Blloku D

Blloku D

Tipet

Blloku E

Blloku E

Tipet

Ylli Premium

Ylli Premium

Blloku A

Ylli Premium

Ylli Premium

Blloku B

Ylli Premium

Ylli Premium

Blloku C

Urban Residence

Urban Residence

Ylli Premium

Ylli Premium

Exterior

Alea Residence

Alea Residence

Ganiu Residence

Ganiu Residence

Tunelet

Tunelet

Rruget

Rruget

Urat

Urat

Konstrukcionet

Konstrukcionet

Stadiumet

Stadiumet

Paisjet

Vinqa 3

Tunele 4

Rruge 22

Rruge 13

Rruge 5

Rruge 9

Ne ndertojme te ardhmen tuaj.

buldozer

Kontakti